خرمالو و خواص آن در طب سنتی

جی سبک ، میوه خرمالو به رنگ نارنجی روشن یا قرمز می باشد که دارای طعمی شیرین بوده و دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان و ماده مغذی گیاهی است. این مواد مغذی  رادیکال های آزاد را خنثی میکند که باعث بسیاری از بیماری های تحلیل برنده مانند پیری, سرطان، آب مروارید و دژنراسیون ماکولا است. این خبر خوبی برای کسانی که می خواهند لاغر شوند. با توجه به  فیبر و دیگر مواد مغذی خرمالو  وزن را کاهش میدهد . خواص درمانی میوه خرمالو شگفت انگیز است.

خرمالو یک میوه‌ی چینی است و میوه‌ی ملی کره‌ای‌ها و ژاپنی‌ها هم محسوب می‌شود. در این کشورها خرمالو در وسعت زیادی کشت و مصرف می‌شود. درخت خرمالو یک درخت تزیینی زیبا می‌باشد که به راحتی قابل کشت است. رشد این درخت کم است و ارتفاع آن به زحمت از ۵ تا ۱۰ متر تجاوز می‌کند. درخت خرمالو در آب و هوای مدیترانه ای و سرد بخوبی رشد می نماید.

خواص خرمالو

خواص خرمالو در طب سنتی

  • ایمن سازی از بیماری های قلبی و عروقی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • از بین برنده یبوست
  • مقابله با کلسترول و فشار خون بالا ، چربی بالا
  • اشتها آور
  • برای پاکسازی دهان و داخل از عفونت موثر است.
  • آب خرمالو برای درمان زخم ها موثر می باشد.

خرمالو در طب سنتی

 

نکته مهم : سعی کنید خرمالو را زمانی که از حالت خامی در آمد میل بفرمایید زیرا بدلیل گس بودن باعث چسبندگی در دهان می شود.

خواص خرمالو در طب سنتی

۳ بار پسندیده شد.

فرشاد سرهندی

بسم الله الرحمن الرحیم ، سرهندی هستم مدیر سایت جنبش مردمی احیای سبک زندگی اسلامی ، هدف ما از گردآوری این سایت الگو گیری از بزرگان اسلام و ترویج زندگی سالم است.

سایر پست ها - وب سایت

دنبال کنید
توييترفيسبوکلينکد اينکلوبGoogle Plusفيس نماتلگراماينستاگرامآپاراتفيليمو

خرمالو و خواص آن در طب سنتی

| طب اسلامی, نمایشگر |

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>