«وَ مَنْ یَعْمَلْ سُوءًا أَوْ یَظْلِمْ نَفْسَهُ ثُمَّ یَسْتَغْفِرِ اللّهَ یَجِدِ اللّهَ غَفُورًا رَحیمًا»


هرکس خلافکار و ظالم باشد ولی استغفار کند، خداوند را بخشنده و مهربان خواهد یافت.

نارنگی و خواص آن در طب سنتی

جی سبک ، بسم الله الرحمن الرحیم ، نارنگی میوه ای پاییزی است که از لحاظ ظاهری شبیه پرتقال بوده و از مرکبات میباشد ، پوست نارنگی نارس برنگ سبز بوده و وقتی که این میوه میرسد به نارنجی تغییر رنگ می دهد. نارنگی دارای خواص بسیار زیاد و البته مضراتی می باشد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

خواص نارنگی در طب سنتی

خواص نارنگینارنگی برای بیماری های زیر درمانی بسیار مفید است :

  • چاقی
  •  برونشیت
  •  التهاب ریه
  • مسکن اعصاب
  • دارای ویتامین A برای جلوگیری از سرطان
  •  آسم
  • درمان نفخ شکم
  •  زکام
  • تنظیم ضربان قلب
  • دفع سم بدن و ادرار آور
  • درمان غلظت خون
  •  فشارخون بالا
  •  بیماری های مختلف پوستی

نارنگی ۱۰۰ نوع بیماری را درمان می کند و پوست آن نیز برای درمان و سلامت بدن بسیار مؤثر است. نارنگی زیبایی پوست و مو را تضمین می کند.

خوردن پوست نارنگی از بیماری قلبی پیشگیری می کند.

میوه نارنگی از بهترین داروهای طبیعی ضد‌سرفه است که به اکسپکتورانت طبیعی در میان درمانگران طب سنتی چین معروف است.

مضرات خوردن نارنگی

  • زیاده روی  در مصرف نارنگی موجب افزایش گاز روده شده و ناراحتی های گوارشی برای مصرف کننده به همراه می آورد.
  •  مصرف بیش از اندازه نارنگی باعث بوجود آمدن اسهال و کندی عملکرد روده ها در کودکان می شود.
  • یکی دیگر از عوارض مصرف بیش ازاندازه نارنگی بروز آبسه و التهاب در دهان و زبان مصرف کننده است.
  • دقت گنید که  هرگز نارنگی را به صورت مخلوط با شیرگاو میل نکنید. ترکیب این ۲ موجب بروز دردهای شکمی می شود.

↓اگر این مطلب برای شما سودمند بود پسند نمایید ↓



بسم الله الرحمن الرحیم ، سرهندی هستم مدیر سایت جنبش مردمی احیای سبک زندگی اسلامی ، هدف ما از گردآوری این سایت الگو گیری از بزرگان اسلام و ترویج زندگی سالم است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *