«مِنْهَا خَلَقْنَاكُمْ وَفِيهَا نُعِيدُكُمْ وَمِنْهَا نُخْرِجُكُمْإِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ (الحجرات۱۳)»


همانا گرامی ترین شما در نزد خدا با تقواترین شماست.

ماده صنعتی خطرناک در فست فودهای خوش طعم

جی سبک ،طبق تحقیق کارشناسان ماده افزودنیE621 که نوعی نمک سدیم بوده و خطرناکترین سمی است که افراد هر روز آن را به همراه اکثر مواد غذایی فرآوری مصرف می کنند.
گفتنی است، این نمک سدیم که در واقع نوعی نمک صنعتی است باعث خوشمزه شدن انواع مواد غذایی چون همبرگرها ، انواع پیتزا، چیپس و سایر خوراکی های فست فودی می شود و خاصیت اعتیاد آوری شدید مانند مواد مخدر دارد.
 ماده صنعتی خطرناک در فست فودهای خوش طعم  (3)
نخستین بار این نمک توسط یک شیمیدان ‍ژاپنی در سال ۱۹۰۷ کشف شده است .
نمک E621 سبب می شود تا مواد غذایی کم قیمت و حتی غیر خوش طعم مزه دارو خوشمزه شوند.
در بسیاری از رستوران های دنیا به انواع غذا ها این ماده افزوده می شود تا مشتری ها جذب رستوران و غذاهای آن شوند.
خطرات مصرف نمک E621
از جمله بیماری ها در اثر مصرف این ماده افزودنی می توان آسیب شدید سلول های مغزی، اعتیاد به خوردن مواد غذایی ، چاقی ، مشکلات بینایی ، تخریب ‍ژن ها و آسیب قوه چشایی و بویایی را نام برد.
 ماده صنعتی خطرناک در فست فودهای خوش طعم  (1)
بنابراین کارشناسان توصیه می کنند از خوردن مواد غذایی فرآوری شده خودداری کنید و همینطور برچسب مواد غذایی صنعتی را خوانده و در صورت مشاهده این ماده از خوردن آن اجتناب کنید زیرا موجب بروز سرطان و خطرات جدی در بدن می شود.
منبع: healthylifetricks


بسم الله الرحمن الرحیم ، سرهندی هستم مدیر سایت جنبش مردمی احیای سبک زندگی اسلامی ، هدف ما از گردآوری این سایت الگو گیری از بزرگان اسلام و ترویج زندگی سالم است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *