لوبیا و خواص آن در طب سنتی

جی سبک – لوبیا یکی از حبوبات سرشار از ویتامین است می باشد و به عنوان یک وعده غذا سنگین بوده و میتوان آن را به همراه حبوباتی چون گندم ، نخود ماش و … پخت و میل نمود ، لوبيا انواع مختلفي د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. لوبياي سرخ مزاجش گرم و تر است و نوع سفيد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از نظر گرمي و سرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ي متعاد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ل است. لوبيا هم جزء غذاهاي اصلي به حساب مي‌آيد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، ولي مقامش پايين‌تر از نخود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ است. بنابراين غذايیت آن زياد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ است و براي تقويت ميل جنسي نیز موثر است. چاق كنند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه است؛ خونريزي قاعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گي را براي كساني كه مشكل د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ارند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و به خوبي انجام نمي‌شود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ همانند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نخود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مي‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ كمك كند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ كه منظم بشود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. مخصوصا براي افراد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ي كه مزاج‌هاي سرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ يا ضعف بد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ني د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ارند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. اد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رار را هم بيشتر به جريان مي‌اند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ازد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. لوبيا اثر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وگانه د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

لوبیا و خواص آن در طب سنتی (4)

خواص لوبیا در طب سنتی

  • ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می‌کند.
  • درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است.
  • سنگ کلیه را برطرف می‌کند.
  • سینه و ریه را نرم می‌کند.
  • آب را از بدن خارج می‌سازد.
  • لوبیای سبز مقوی قلب است.
  • نیروی جنسی را تحریک می‌کند.
  • قاعده آور است.
  • کلسترول خون را پائین می‌آورد.
  • ضد سرطان است.
  • برای رفع بیماریهای قلبی مفید است.
  • به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف روده‌ها را تمیز می‌کند.
  • فشار خون را پائین می‌آورد.
  • یبوست را برطرف می‌کند.
  • در استعمال خارجی لوبیا را خمیر کرده و روی زخمهای اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد.

لوبیا و خواص آن در طب سنتی (2)

امام صادق عليه‏السلام : لوبيا ، بادهاى نهفته درون را دور مى‏كند .

لوبياي چشم بلبلي، يك نوع لوبيايي است كه فعلاً مصرفش در ايران بسيار كم شده است و چه خوب است كه از اين لوبيا كه حاوي پروتئين، چربي، قند، كلسيم، آهن، ويتامين‎هاي  PP، B6 ، B1 ، A مي‎باشد استفاده گردد.

لوبیا و خواص آن در طب سنتی (3)

مضرات لوبیا

لوبیا به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. ضمنا لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را قابل هضم کرد. بدین منظور باید لوبیا را بعد از شستن در آب گرم ریخته و به مدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته، آب تازه روی آن بریزید و بپزید.

منبع : تبیان

۲ بار پسندیده شد.

فرشاد سرهندی

بسم الله الرحمن الرحیم ، سرهندی هستم مدیر سایت جنبش مردمی احیای سبک زندگی اسلامی ، هدف ما از گردآوری این سایت الگو گیری از بزرگان اسلام و ترویج زندگی سالم است.

سایر پست ها - وب سایت

دنبال کنید
توييترفيسبوکلينکد اينکلوبGoogle Plusفيس نماتلگراماينستاگرامآپاراتفيليمو

لوبیا و خواص آن در طب سنتی

| طب اسلامی |

شما میتوانید از علائم یاهو « :) :( :D » برای ساخت شکلک استفاده نمایید.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>