«مِنْهَا خَلَقْنَاكُمْ وَفِيهَا نُعِيدُكُمْ وَمِنْهَا نُخْرِجُكُمْ تَارَةً أُخْرَى»


ما شما را از خاك آفريديم و در آن باز ميگردانيم و از آن نيز بار ديگر شما را بيرون مي‏آوريم.

رنگهای خوراکی و بیش فعالی

جی سبک – بسم الله الرحمن الرحیم ، رنگ های خوراکی مجاز که در اکثر مواد غدایی مانند ماکارونی ، بستنی ، نوشابه ها و ژله ها، لواشک،  ادویه جات هندی، جوجه کباب، شیرینی ها، و به وفور در ایران استفاده می شود، سبب آسم، کهیر، هایپراکتیویتی در کودکان، اختلال در خواب، ام اس، تضعیف سیستم ایمنی، واکنش های آنافیلاکتیک، ایجاد فشار خون، آلرژی، کاهش سطح ویتامین ها،  حتی اثر سرطان زایی و اسیب کبدی و تشدید بیش فعالی و عدم تمرکز در کودکان می شود.
والدین گرامی با یک آزمایش ساده عملکرد عدم تمرکز و بیش فعالی کودکانتان را بعد از خوردن یک بستی و یا ماکارونی که از رنگ “سان ست یلو” استفاده شده مشاهده نمایید.

از انواع رنگ ها

۱- رنگ قرمز کارموزین E122
در انواع لواشک و آلوچه و
۲- رنگ نارنجی سان ست یلو E110
 در نوشابه ای زرد و نوشمک و پفک و بستنی و ماکارونی و ادویه های جدید.
۳-رنگ زرد کینولین یلو E104
در نوشمک ، پاستیل، شربت ها
۴- رنگ آبی برلیانت بلو E133
نوشمک ، پاستیل، شربت ها
۵- رنگ زرد تارترازین E102
جوجه کباب ها، شیرینی، نوشمک، ژله، جایگزین زعفران
۶-رنگ قرمز آلوراد E129
لواشک و آلوچه و آب زرشک و شربت ها
۷- رنگ قرمز پونسیو E124
لواشک ، آلوچه ، آب زرشک و شربت ها

رنگ های خوراکی (2)

در کنار رنگ ها مواد خطرناک دیگری همچون بنزوات سدیم که همزمان استفاده می شود در نظر بگیرید.

رنگ های خوراکی (1)
بیاییم مزاج فرزندانمان را با میوه جات عادت دهیم. الهم عجل لولیک الفرج



بسم الله الرحمن الرحیم ، سرهندی هستم مدیر سایت جنبش مردمی احیای سبک زندگی اسلامی ، هدف ما از گردآوری این سایت الگو گیری از بزرگان اسلام و ترویج زندگی سالم است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *