«مِنْهَا خَلَقْنَاكُمْ وَفِيهَا نُعِيدُكُمْ وَمِنْهَا نُخْرِجُكُمْإِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ (الحجرات۱۳)»


همانا گرامی ترین شما در نزد خدا با تقواترین شماست.

خرمالو و خواص آن در طب سنتی

جی سبک ، میوه خرمالو به رنگ نارنجی روشن یا قرمز می باشد که دارای طعمی شیرین بوده و دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان و ماده مغذی گیاهی است. این مواد مغذی  رادیکال های آزاد را خنثی میکند که باعث بسیاری از بیماری های تحلیل برنده مانند پیری, سرطان، آب مروارید و دژنراسیون ماکولا است. این خبر خوبی برای کسانی که می خواهند لاغر شوند. با توجه به  فیبر و دیگر مواد مغذی خرمالو  وزن را کاهش میدهد . خواص درمانی میوه خرمالو شگفت انگیز است.

خرمالو یک میوه‌ی چینی است و میوه‌ی ملی کره‌ای‌ها و ژاپنی‌ها هم محسوب می‌شود. در این کشورها خرمالو در وسعت زیادی کشت و مصرف می‌شود. درخت خرمالو یک درخت تزیینی زیبا می‌باشد که به راحتی قابل کشت است. رشد این درخت کم است و ارتفاع آن به زحمت از ۵ تا ۱۰ متر تجاوز می‌کند. درخت خرمالو در آب و هوای مدیترانه ای و سرد بخوبی رشد می نماید.

خواص خرمالو

خواص خرمالو در طب سنتی

  • ایمن سازی از بیماری های قلبی و عروقی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • از بین برنده یبوست
  • مقابله با کلسترول و فشار خون بالا ، چربی بالا
  • اشتها آور
  • برای پاکسازی دهان و داخل از عفونت موثر است.
  • آب خرمالو برای درمان زخم ها موثر می باشد.

خرمالو در طب سنتی

 

نکته مهم : سعی کنید خرمالو را زمانی که از حالت خامی در آمد میل بفرمایید زیرا بدلیل گس بودن باعث چسبندگی در دهان می شود.

خواص خرمالو در طب سنتی



بسم الله الرحمن الرحیم ، سرهندی هستم مدیر سایت جنبش مردمی احیای سبک زندگی اسلامی ، هدف ما از گردآوری این سایت الگو گیری از بزرگان اسلام و ترویج زندگی سالم است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *