تحمیق دختران راه جدید رسیدن به منافع
فرشاد سرهندی۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۵بیداری اندیشه
جی سبک – بسم الله الرحمن الرحیم ، امروزه زنان در کار و امورات زندگی پا به پای مردان مشغول به کار و زحمت هستند و این امر موجب این شده که شخصیت زن ذات خود را کنار گذاشته و مانند مردان روحیات و خلقیات مردانه بگیرد و این کاملا به ضرر جامعه می باشد.
تحمیق به چه معناست؟
تحمیق یعنی احمق شدن ، و در جامعه امروز منظور احمق کردن جنس مونث جامعه جهت رسیدن به اهداف و توطئه های ار پیش تعیین شده.
فمنیسم چیست؟
فمنیسم و جنبش اصالت به زن یکی از موضوعاتی است که در دهه آخر قرن نوزدهم با بهانههایی مانند استثمار زن و ضایع شدن حق او راهاندازی شد. بهانهای برای مساوی بودن و یکسان بودن؛ یکسان بودن و حقوقی که به تعبیری باید بهطور یکسان بین دو جنس متفاوت با ساختارهای و ویژگیهای متنوع و بعضاً متضاد تقسیم میشد. بهانههایی که میتوانست این دو جنس را به هم نزدیک و در واقع دور کند ، و این بهانه روز به روز اوج گرفت تا به امروز که شاهد پیشرفت آن می باشیم آیا حق زن است که نان آور خانواده شود؟ حق زن است که رانندگی کند ؟ مگر در اسلام نیامده که زنان بر مرکب ننشینند؟ حق زن است که شب تا دم های صبح بیرون باشد؟ حقوق زن در هیچ کجا جز اسلام اینچنین بالا نیست اما افسوس که گمان می شود همه مذاهب به دنبال نجات زن هستند ولی اسلام قاتل زنهاست!! با حجاب آزادی را می گیرد ، با محدودیت ها دست و پای زن را می بندد و … ولی اشتباه محض است!


فمنیسم می گوید که حقوق زن با مرد برابر است! زن مساوی مرد ، کارهای مردانه را زنان می توانند انجام دهند ، زنان آیا اصلا برای کارهای سخت آفریده شده اند؟
جایگاه زن در اسلام
اسلام با توجه به نیازهای فردی و اجتماعی زن و مرد به تبیین نقشهای جنسیتی میپردازد. از نظر اسلام خانواده محل آرامش، آسایش و رفاقت بین زن و شوهر است. هیچ بنیانی نزد خداوند شریفتر از تشکیل خانواده نیست. اهمیت این ماجرا تا جایی است که در اسلام، مسلمانان با ازدواج، دینشان کامل میشود و اعمالی که انجام میدهند بعد از تأهل ثواب و پاداش بیشتری پیدا میکند.
حتی در مقابل بدترین افراد امت اسلام کسانی هستند که زندگی بدون همسر را پیشه کردهاند. خانواده بهترین محل تلاقی ویژگیهای مکمل زن و مرد است. میتوان رابطه زن و مرد در خانواده را به نقش قلب و عقل در بدن انسان تشبیه کرد که عدم وجود هر یک، مانع از بروز کارکرد مورد انتظار از بدن میشود و هر دو به یک اندازه به دیگری نیازمند است.
برخلاف دیدگاههای فمنیستی که خانواده را محل سرکوب زن و میدان مسابقه برای سلطهجویی جنسیتی معرفی میکنند، در دین اسلام خانواده محل بهرهبرداری زن و شوهر از ویژگیهای جنس مخالف است. اسلام خانواده را بهترین محل ارضای صحیح قوای جنسی میداند که در پناه آن، هم سلامت جسمی و هم آرامش روانی حاصل میشود. اما مهمتر از همه اینها خانواده نخستین کانون برای تربیت نسل فردای جوامع است. همه این موارد در سایه آرامشی حاصل میشود که مدیریت صحیح زن در خانواده آن را به دست آورد. مدعیان دفاع از حقوق زنان مشارکت اجتماعی زنان را تنها در پرتو قدرت اقتصادی میدانند و تحقق حقوق آنها را در درآمد مستقل.
تاریخچه آغاز فمنیسم در ایران

اما ظهور سلسله پهلوی، فصل جدیدی در تاریخ زنان ایران گشود و غربزدگی نیمه پنهان چهره خود را آشکار ساخت. کشف حجاب در سال ۱۳۱۷ بهانه آزاد کردن نیمی از نیروهای انسانی جامعه یعنی بانوان بود و به اصطلاح عدهای نقطه عطفی! در تاریخ جنبش فمنیسم در ایران به شمار میرفت. مسابقه انتخاب دختر شایسته، تشکیل کاخهای جوانان و تشکیل شهرکهای دختران دیگر نمونههای ظهور این پدیده در ایران بود؛ فعالیتهایی که همگی متأثر از الگوهای غربی آن هم از نوع مبتذل دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی بودند؛ ابتذالی که جلوه مشخص آن حضور کسانی همچون اشرف پهلوی به عنوان رئیس سازمان زنان کشور به شمار میرود. در ادامه این روند هم بود که مطبوعاتی چون زن روز، دختران و پسران، اطلاعات هفتگی و جوانان که در عصر پهلوی مسئولیت الگوسازی غربی برای زن ایرانی را به عهده داشت، فیلمها و سرودها و آهنگهایی را ترویج میکردند که به گونهای به موضوع زن مربوط میشد.
پایان جنگ و پذیرش قطعنامه ۵۹۸، فضای کشور را تغییر داد، این بار الگوهای توسعه، طعمه به جریان انداختن جنبش دفاع از حقوق زنان بود؛ بنیاد پژوهشهای زنان ایرانی در خارج از کشور تشکیل و طرفداران جنبش فمینیسم در ایران همچون شهلا لاهیجی، محسن سعیدزاده، شیرین عبادی و رخشان بنیاعتماد در سمینارهای سالانه این بنیاد شرکت میکردند.
یکی از مهمترین اهداف فمنیسم تضعیف و تخریب خانواده مهمترین عنصر جامعه است.
آثار نابه هنجار فمنیسم
۱- سردی از ازدواج
یکی دیگر از آسیبهای این جریان بالا رفتن سن ازدواج است و کم شدن تمایل خانمها برای تشکیل خانواده است. قوانین برابر میان
زنان و مردان، حضور گسترده زنان در مشاغل تماموقت، تعارض تعهدات بیرون از خانه و درون خانه (مانند تعهد در برابر کارفرما) اقدام به ازدواج در کشورهای غربی را تا حدود زیادی کاهش داده است.
بنا بر گزارشی درصد زنان ازدواج نکرده در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال از ۳۶ درصد در سال ۱۹۷۰ به ۵۱ درصد در سال ۱۹۸۰ در آمریکا از ۴۶ درصد به ۵۲ درصد در فرانسه از ۴۵ درصد به ۵۷ درصد در اتریش رسیده است.
۲ – افزایش نارضایی در خانواده و در نتیجه افزایش طلاق
یکی دیگر از آسیبهای این نوع تفکر ایجاد استقلال کاذب و غیر مؤثر است؛ استقلال نادرستی که در زن به وجود میآید و نیازهایش را تنها در ظواهر مرد خلاصه میکند. همین عامل مهم و بسیار اثرگذار در مورد خانمها باعث تخریب و از بین رفتن رابطه بین زن و شوهر میشود.
۳ – مشکلات جسمی و روحی زنان
بدیهی است اگر در رابطه با هر موضوعی بخواهیم به ظرفیتها و تواناییها توجه کنیم باید ظرف و مظروف با هم هماهنگ باشند. مثلاً برای حمل یک سنگ چند تنی باید از جرثقیل مناسب آن استفاده کرد نه از نفربر انسانی.ساختار
جسمی و روحی زن به طور خاصی آفریده شده که دارای لطافتها و ظرافتهای خاص خود است. با اینکه پیروان و علاقه مندان جنبش فمنیسم این عامل را عنصری برای بهانه تراشی و بهره کشی و
محدود نمودن زنان در جامعه میدانند.
دختران علاقه ای به همسر و بچه ندارند؟! عاشق پرورش حیوان هستند تا فرزند ، به زیور آلات شدیدا اهمیت می دهند ، بیشتر وقت خود را در کنار جنس موافق می گذرانند! اجازه پدر اهمیتی برایشان ندارد! برای کسب آرامش موسیقی زیاد گوش می دهند! و و و

مونو پاد ها لوازم خودپرستی نوین!
ان شاء الله به خودمان بیاییم و این موضوع را کنار بگذاریم ، تا وقتی خودمان شروع نکنیم ، هیچ تغییری در جامعه نخواهیم دید ، الهم عجل لولیک الفرج
منبع : فرهنگ