«مِنْهَا خَلَقْنَاكُمْ وَفِيهَا نُعِيدُكُمْ وَمِنْهَا نُخْرِجُكُمْإِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ (الحجرات۱۳)»


همانا گرامی ترین شما در نزد خدا با تقواترین شماست.

انواع غذا در طب سنتی

جی سبک ، بسم الله الرحمن الرحیم ، از دیدگاه طب سنتی انواع غذا از نظر سرعت هضم غذاها به سه دسته تقسیم می شوند که در این مطلب انواع آن را توضیح داده ایم.

غذاهای لطیف

غذاهایی هستند که پس از ورود به بدن به آسانی هضم شده ومورد استفاده سلولها قرار می گیرند. غذاهای زود هضم میتواند پر انرژی ویا کم انرژی باشد .مانند زرده تخم مرغ ،نان گندم ، سیب وانار وانواع سوپ ها.

غذاهای غیر لطیف

غذاهای هستند که وقتی وارد بدن می شوند زمان بیشتری برای هضم و جذب نیاز دارند . مانند گوشت گوساله ، فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس و ناگت ها ، لبنیات پر چرب وانواع سرخ کردنی ها.

غذاهای غیر لطیف

غذاهای معتدل

غذاهایی هستند که مناسب افراد دارای مزاج معتدل وفعالیت متوسط هستند مانند گوشت گوسفند وبره و… هر چه غذاها هضم آسانتری داشته باشد سلولها واندامهای بدن انسان ، سالمتر خواهند بود ، هر چند که طب سنتی ،گیاه خواری را توصیه نمیکند ،اما گیاه خواران به خاطر استفاده از غذاهای لطیف وزود هضم اکثرا دارای درجه سلامت بیشتر هستند. استفاده از غذاهای دیر هضم نیز نیاز می باشد ولیکن افراط در آن مغایر سلامتی خواهد بود. از طرفی همیشه باید سعی شود که مزاج غذاهایی را که انتخاب میکنیم با مزاج بدن ما سازگاری داشته باشد .

نکته

افراد سرد مزاج، بهتر است غذاهایی با مزاج گرمتر را مصرف کنند.
افراد گرم مزاج نیز در مصرف گرمی ها افراط ننمایند.

انواع غذا در طب سنتی



بسم الله الرحمن الرحیم ، سرهندی هستم مدیر سایت جنبش مردمی احیای سبک زندگی اسلامی ، هدف ما از گردآوری این سایت الگو گیری از بزرگان اسلام و ترویج زندگی سالم است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *