«مِنْهَا خَلَقْنَاكُمْ وَفِيهَا نُعِيدُكُمْ وَمِنْهَا نُخْرِجُكُمْ تَارَةً أُخْرَى»


ما شما را از خاك آفريديم و در آن باز ميگردانيم و از آن نيز بار ديگر شما را بيرون مي‏آوريم.

افزودن آنتی بیوتیک به سبد غذایی مرغ ها

جی سبک – با بررسی باقیمانده آنتی بیوتیکها در گوشت مرغ نشان میدهد اکثر آنها حاوی آنتی بیوتیک هستند! در این آزمایش که به آزمایش (FPT) معروف است نمونه ای از بدن مرغ ها مورد آزمایش قرار میگیرد که نتیجه آن سلامت مرغ را تا حد زیادی تعیین می کند.

خصوصیات مرغ های آنتی بیوتیکی

  • هاله عدم رشدی که در اطراف گوشت های مرغ مختلف در تصویر زیر مشاهده می کنید، بیانگر حضور آنتی بیوتیک است.
  • ترس از بیماری مرغها و ضرر هنگفت ناشی از معدوم سازی آنها، برخی از مرغداران را وادار به افزودن آنتی بیوتیک به سبد غذایی طیور می کند.
  • برخی از آنتی بیوتیکها، مقاوم به حرارت بوده و از بین نمی روند.
  • آنتی بیوتیکهای باقی مانده می توانند میکروبهای مفید روده ما را از بین ببرند و سلامت ما را بخطر بیاندازند.
  • مصرف بیش از حد آنتی بیوتیکها در مرغداریها و مزارع پرورش ماهی می تواند منجر به شیوع میکروبهای مقاوم به آنتی بیوتیک و همچنین تولد نوزادان ناقص الخلقه در جامعه شود.

مرغ آنتی بیوتیکی

راه حل مصرف مرغ سالم

برای مقابله با این معضل می توان با پرورش و مصرف مرغ های سبز (فاقد آنتی بیوتیک) و ارگانیک!!! بر این مشکل غلبه کرد.



بسم الله الرحمن الرحیم ، سرهندی هستم مدیر سایت جنبش مردمی احیای سبک زندگی اسلامی ، هدف ما از گردآوری این سایت الگو گیری از بزرگان اسلام و ترویج زندگی سالم است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *